[#Architecture]

Text description provided by the architects.

A villa that is part of a hilly context rich in woods and vegetation, just outside the city of Prato.

© Anna Positano

© Anna Positano

The project started from the articulation of the spaces, exploiting the differences in height in the house, to identify and create different areas, interconnected but also autonomous, suitable for receiving friends but also for creating areas suitable for privacy

© Anna Positano

© Anna Positano

The staircase itself is a space to be lived in, not only a circulation element, but also a rest area, a reception area, a storage unit, a filter and separation element, a structure for climbing.

© Anna Positano

© Anna Positano

Like other furnishings, it presents elements of surprise, slowly in its development the structure lightens and changes its appearance.

© Anna Positano

© Anna Positano

House LG Gallery

The post House LG // DEFERRARI+MODESTI appeared first on Journal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.